STUDIETURE

Tag på studietur med Olsen Travels

Få en oplevelse for livet med studieture hos Olsen Travels. Mange af os husker tydeligt den årlige studietur vi var på med handelsskolen, gymnasiet eller efterskolen. Oplevelser, som står lysende klare i vores bevidsthed. Måske husker vi ikke alle detaljer, men vi mindes særlige steder, ukendte måltider, faglige besøg, grænseoverskridende aktiviteter eller måske var samværet med kammeraterne, det der gjorde størst indtryk.

Olsen Travels arrangerer spændende studieture til Antalya, som har det hele. Her er mulighed for både aktiv og kulturel studietur. Af aktive udfoldelser kan nævnes rafting, mountainbike, scuba diving, canyoning og quad safari ATV – for både de uøvede og de øvede. Derudover er Antalya også en spændende storby med en romantisk, gammel bydel, et nyt og moderne kulturhus, interessant museum og et væld af butikker og basarer blandt de spændende, historiske seværdigheder. Vi kan varmt anbefale en udflugt til nogle af de omkringliggende ruinbyer Perge og Aspendos.

Med de aktive udfoldelser på rejsen styrker I sammenholdet og fællesskabet i
gruppen, og nogle oplever måske at overskride egne grænser og finder ud af, at de kan mere, end de troede. Vores aktive studieture er aktuelle for små som store grupper, så hvad enten I overvejer at tage af sted med hele skolen, hele årgangen eller en mindre gruppe, er det muligt at tilpasse rejsen.

Antalya er en oplagt destination for en spændende og kulturel studietur med mulighed for at møde en anden kultur.
Byen er på én gang topmoderne og traditionelt, orientalsk og vestligt, religionsfrihed og religiøst. Bønnekald blander sig med popmusik og tørklædeklædte kvinder gør karriere.

Facebook