Fodbold i Spanien

FODBOLD
Olsen Sports Travel tilbyder nu træningsophold i Spanien. Spanien betyder varme, sydeuropæisk stemning og en kæmpe fodboldkultur med nogle af verdens største fodboldklubber.

Sammen med vores samarbejdspartner i Spanien, kan vi arrangere topprofessionelle træningsophold – alt fra superliga- og divisionshold til bredde- og ungdomshold. Alle vores pakker er med fly, hotelophold med forplejning, transfer, fodboldbaner, tøjvask af træningstøj mm. Derudover er der mulighed for at kombinere jeres træningsophold med en kulturelle oplevelser, se en kamp på en af de store stadions eller nyde en af de lækre spanske strande.

Olsen Sports Travel har flere spændende destinationer i Spanien, La Manga Club i Murcia, Costa Brava og Costa del sol. Læs mere om destinationerne her på hjemmesiden.

Tag derfor med Olsen Sports Travel til Spanien og få de bedste forberedelser til den nye sæson, med fornyet energi, gode træningsoplevelser og forstærket sammenhold.

Kun tre timers flyvning fra Danmark ligger et sports- og ferieparadis på tre gange Monacos størrelse. Navnet er La Manga Club.
På La Manga er der plads til alle. Lige fra de professionelle atleter til børnefamilierne, der gerne vil holde en aktiv ferie sammen. Udover de utallige sportsfaciliteter, som kan få pulsen op, frister mange dejlige pools på La Manga, den nærliggende strand.
Vælg imellem at bo i de komfortable, 4-stjernede lejligheder, Las Lomas Apartments & Townhouses eller på det luksuriøse, 5-stjernede hotel Principe Felipe.

Costa Brava, et skatkammer af smukke strande med krystalklart vand kendetegner kyststrækningen mellem Barcelona og Sydfrankrig.
Nordspaniens flotte og populære kyststrækning har det hele. Det blå Middelhav, flotte strande, masser af spændende oplevelser og ikke mindst den Catalanske hovedstad – fantastiske Barcelona kun en kort bus derfra.
Der er også masser af fodboldbaner på Costa Brava, hvilket gør Costa Brava til et helt fantastisk sted, at kombinere et træningsophold, kulturelle oplevelse, afslapning mm.

Costa del Sol er en cirka 200 km lang kyststrækning i regionen Andalusien.
Costa del Sol, der betyder Solkysten, men byder på meget mere end sol og strand. Bevæger man sig en smule væk fra kysten og lidt længere ind i landet, åbner det ægte Andalusien op for sit skatkammer af hvidkalkede bjerglandsbyer, og kulturskatte som Sevilla, Granada og Alhambra venter på at blive besøgt og udforsket.
Her er det nemt at kombinere flere af Solkystens skønne byer, træning, lækre strande og det mere ‘ægte’ Spanien

Facebook