OM OS

Medlem af
Rejsegarantifonden
Reg nr. 2338
(En del af USATours)

Vores adresse:

Spotorno Allé 2
2630 Taastrup
Danmark

Send os en besked her

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

KORT OM OS

Olsen Sports Travel er blevet en del af NG Travel Group og sammen med USA Tours, Beach Tours og African Spirit, er vi nu en del af et større team, der besidder en masse rejseerfaring og har en kapitalstærkt ejer i ryggen.
Olsen Sports Travel er vi specialiseret indenfor træningsophold, sportscamps, aktive ferier i både Tyrkiet og Spanien.

Igennem mange års erfaring i rejsebranchen og sportsverdenen, kan vi sikre den optimale kombination af pris og kvalitet ud fra kundens behov.

Det handler om den gode oplevelse fra første kald til vel hjemme igen.
Vi har løsningen til jer, som vil spare penge på rejsebudgettet og samtidig øge rejsens kvalitet. Vi har nemlig opbygget et solidt netværk og dygtige lokale samarbejdspartnere, som gør at vi kan optimere jeres tid og holde rejseomkostningerne nede via konkurrencedygtige priser. Vi stræber altid efter at arrangere rejser af høj kvalitet til prisen. Ved at bruge os som jeres rejsearrangør, sparer I ikke blot tid, men også penge.

I kan derfor trygt overlade planlægningen og reservationen af jeres næste rejse til os.
Vi er igennem USA Tours, NG Travel Group registreret i Rejsegarantifonden.

Hvis du har brug for hjælp eller vejledning, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Jan Lockhart

Adm. Direktør

Jan debuterede i 1988 som rejseleder. Herefter blev det til syv år i udlandet på en lang række rejsemål i Europa, Østen og USA.
I Danmark har Jan arbejdet i ledende stillinger hos flere af de store rejsearrangører; herunder 10 år som Adm. direktør for Apollo Rejser.
Jan har også en stor kærlighed til Brøndby IF, hvor han også har været direktør for fodboldklubben.

Tlf. +45 4445 1551
Email: jlo@usatours.dk
Favorit fodboldhold: Brøndby IF

Olcay Senoglu

Salgschef

Olcay har igennem sin egen erfaring som fodboldspiller, stor erfaring med træningslejre i både Spanien og Tyrkiet. Derudover har Olcay 4 års erfaring som rejsearrangør. Denne kombination giver os gode muligheder for, at arrangere et ophold lige efter jeres behov. Olcay´s ynglings rejsedestinationer er Andalusien, Istanbul samt Toscana.

Tlf. +45 52 32 11 56
Email: os@olsentravels.dk
Favorit fodboldhold: Besiktas JK, FC. Barcelona

Rikke Koks Andreassen

Pressechef

Rikke har de seneste 20 år fortalt de gode historier fra rejsebranchen til journalister, bloggere, gæster og samarbejdspartnere, bl.a. 8 år for Københavns Lufthavne. Siden som kommunikations- og pressechef for Apollo. Rikke sidder ydermere i bestyrelsen i Danske Rejsejournalister. Yndlingsrejsemålene tæller det græske øhav, Spanien og Dubai for varmen, de mange sjove rekorder og den kulturelle mangfoldighed. Rikke taler flydende spansk efter at have boet i Mexico og i Nordspanien i en årrække.

Telefon: 53 38 50 30
Email: rikke@olsensportstravel.dk
Favorit fodboldhold: Brøndby IF

Facebook