Fodbold i Tyrkiet

FODBOLD

Olsen Sports Travel tilbyder fodbold træningsophold i Antalya, Tyrkiet. Sammen med vores samarbejdspartner i Tyrkiet, kan vi arrangerer topprofessionelle træningsophold – alt fra superliga- og divisionshold til bredde- og ungdomshold.

Alle vores hoteller har faciliteterne i orden, som I vil have stor glæde af under jeres ophold. Bl.a. tøjvask af træningstøj, materialerum, behandlingsrum, mødelokale og reserveret bord ved alle måltider. Derudover har alle hoteller fitnesslokale, pools – både inde og ude og ofte ligger vores hoteller helt ned til stranden. Og selvfølgelig er der All Inclusive, så I er dækket ind med alle måltider, snacks og lokale drikkevarer.

Træningsforholdene samt fodboldbanerne er af høj kvalitet og klimaet i Tyrkiet er perfekt til træningsophold, langt væk fra den danske kulde. Hvis man ikke lige bor på et hotel med tilhørende fodboldbaner, sørger vores samarbejdspartner naturligvis for tranport dertil. De kan også være behjælpelig med træningskampe mm. Under jeres ophold vil der også være en dansk rejseleder til stede, som kan være behjælpelig med praktiske ting.

Tag derfor med Olsen Travels til Antalya og få de bedste forberedelser til den nye sæson, med fornyet energi, gode træningsoplevelser og forstærket sammenhold.

Baia Lara blev bygget i 2009 og renoveret i 2012. Hotellet ligger på en 57.000 m2 stor grund ud til stranden. Dette store hotel har privat sandstrand og træmole samt udendørs pools og opvarmet indendørs pool. Der er også spa og sportsfaciliteter. Baia Lara er et stilrent hotel med et venligt personale.

Hotellets navn kommer fra den græske mytologi – Calista var en utroligt smuk kvinde, der selv gudinderne misundede. Og ligesom hun plejede på både sit ydre og indre skønhed, er hotellets bygning ligeså pæn som dets indretning.

Aska Lara Resort & Spa, ligger i Lara området i Antalya, blot 350 m fra havet og er et helt nyt hotel. Den nyetablerede udendørs Wet’n Wild byder på moderne temaparker med vandland, udendørs swimmingpools, vandrutsjebaner m.m samt direkte adgang til stranden.

På dette hotel bor man kongeligt og komfortabelt i en tro kopi af det berømte Topkapi-palads i Istanbul. Hotellet har meget at byde på samt et stort udvalg af barer og a la carte restauranter, bla. en tyrkisk restaurant, hvor du kan spise gratis én gang pr. ophold.

Gloria Sports Arena er for jer som absolut vil have top professionelle faciliteter og rammer for en træningslejr. Gloria Sports Arena er et sports kompleks på 105.000m2 med den nyeste teknologi indenfor sportsudstyr.

Facebook